Overnatting Villa Vengetind

Inquire Booking

Vil du ha en opplevelse utenom det vanlige? Hjemmekoselig atmosfære med nydelig hjemmelaget mat, håndplukket drikke til maten og kaffe fra vårt eget kaffebrenneri. Velkommen!

Inquire Booking

Vil du ha en annerledes overnatting for deg og gjengen? Vi startet Villa Vengetind i 2013 med et mål om å skille oss ut fra mengden. Litt hotell, litt motell, litt hyttetur. Villa Vengetind er en stor villa fra 30-tallet med mange små sjarmerende rom, som nå er gjort om til gjestehus for fjellfolk. Folk trives, folk føler seg hjemme og folk kommer tilbake til oss. Vi er under stadig utvikling. i 2016 doblet vi kapasiteten og vi har nå 18 senger totalt og to store stuer med langbord. 

 

Maten vår er skikkelig god og hjemmelaget og vi håndplukker god øl og vin til maten samt at vi serverer vår egenbrente kaffe fra Fjellbrent Kaffebrenneri, som ligger på gården vår rett ved gjestehuset.  

 

Villa Vengetind har også en stor uteplass og fantastiske solforhold med utsikt til alle de største og mest majestetiske fjellene i Romsdalen, med Store Vengetind vår favoritt. Vi har 8 dobbeltrom og 2 enkeltrom.

Highlights

Inkludert i prisen:

- Overnatting i oppreide senger fra Wonderland

- Frokost

- Nistepakke

- Middag med dessert og kaffe fra vårt eget kaffebrenneri

- Høyhastighets wifi i hele gjestehuset

- God stemning

Location

Route: Åndalsnes (NO)